Go to top
Over ons
Leer ons kennen

We Have Magic|Passion|Skills|Power

Vanuit haar creatieve achtergrond, opleiding als interieurarchitecte en jarenlange werkervaring in de wereld van interieur, architectuur en design, samen met een liefde voor natuur (-fotografie) is de passie ontstaan bij Katia Valentin voor het segment van Outdoor design.

Katia werd geboren in Brugge, studeerde af als interieurarchitecte in Gent en woont sinds een kleine 10 jaar in Roeselare.

In haar familie speelt de liefde voor natuur sinds kindsaf een belangrijke rol, en is de laatste jaren nog méér alom aanwezig met een schoonbroer en nichtje die fervente vogelaars, natuurfotografen en avontuurlijke reizigers zijn. Prachtige natuurbeelden vanuit de hele wereld zijn dan ook niet weg te denken uit hun dagelijks bestaan, waarin zelfs de ganse familie permanent mee ondergedompeld wordt.

Dit natuur-bewustzijn in combinatie met een eigen groot gevoel voor stijl, design en mooie objecten resulteert in een initiatief zoals fou D’hors…

Met passie brengt Katia een leuk aanbod aan sfeerbrengende outdoor-accessoires die ons terugbrengen en één laten voel met de natuur, maar vooral ook het nodige warmte- en lichtcomfort kunnen bieden om voluit te kunnen genieten van het buiten vertoeven.

 

Klanten tevredenheid

Onze getuigenissen

Vol ambitie staat fou D’hors garant voor uitstekend advies bij de aankleding en inrichting van je terras. Er wordt gebruik gemaakt van originele exclusieve producten die niet te vinden zijn bij de winkels. Dat maakt elke realisatie van fou D’hors uniek !!
Pascale M
Zéér tevreden van de aanpak, het advies en de opvolging. Zaakvoerdster houdt zich perfect aan de vooraf gestelde beloftes en afspraken. Zalig om met hen samen te werken !! Wij twijfelen niet om voor een volgende aankoop terug bij fou D’hors aan te kloppen…
Sophie B
Ons terras en poolhouse is een pareltje geworden. Het productengamma dat fou D’hors aanbiedt is echt TOP !! Het comfy zitmeubilair met de bijhorende kussentjes en prachtige plaids is onze beste aankoop geweest, we genieten er dagelijks voluit van. Ook met de prachtige plantenpotten boeken we héél veel succes bij iedereen die bij ons langskomt…Het geheel is een ware lust voor het oog geworden.
Philippe V